Agrupaciò de Fallas

Camins al Grau


Warning: Parameter 2 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /homepages/29/d530766611/htdocs/clickandbuilds/Joomla/MyCMS/templates/plantillanueva/html/modules.php on line 36

Warning: Parameter 3 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /homepages/29/d530766611/htdocs/clickandbuilds/Joomla/MyCMS/templates/plantillanueva/html/modules.php on line 36
  • apple.jpg
  • bananas_2.jpg
  • fruits.gif
  • tamarind.jpg
Podeu  perdre-ho tot,  però guardeu la il·lusió.
 Sense il·lusió..…que vos queda?
   Però……….…encara queda il-lusió ?

LA IL.LUSIÓ

 Encara queda il·lusió en el mon faller?   Cóm, si no, podria haver-se fet realitat la creació de la nostra AGRUPACIÓ DE FALLES CAMINS AL GRAU ?

 Que és allò que mou a uns fallers ja experimentats, quasi de tornada de tot, a proposar un projecte nou de associació, d’unió de unes Comissions falleres al voltant d’un anhel de renovació, de canvi, de frescor, dins d’eixa estructura ferma i consolidada que son les Falles? I què es allò que mou a eixes Comissions a amollar cordes de norais preexistents i hissar veles cap a nous horitzons, cap a nous reptes?

 Què és allò que els fa moure de la segura comoditat del `com sempre s’ha fet’ al `i perquè no canviar´?  No cap dubte. És la il·lusió; la il·lusió d’un col·lectiu faller que està viu i  que vol renovar-se, mirar endavant, buscar nous camins i buscar-los junts, en companyia, tots a una veu, agrupats.

 En esta Agrupació, en este projecte il·lusionat,  som tots el que hi estem i, per si de cas no hi estan tots els que son, la nostra mà està estesa, la nostra porta està oberta i, com diu una copla espanyola, al nostre llar: `…el foc està encès, la llenya crema…`

 Però…… encara queda il·lusió en el mon faller? Podem dir ben alt que sí, encara en queda i la nostra AGRUPACIÓ DE FALLES CAMINS AL GRAU n’és un exemple.

EL PROJECTE

Un projecte així  no s’escriu de la nit al matí…. Per molt de temps es venia parlant d’una inquietud, d’unes ganes de canvi, de començar una nova anadura. Es donaven moltes circumstancies comuns,  moltes afinitats, molts llaços d’unió, moltes amistats consolidades al llarg del temps de pertinència  a eixe estrany  mon que és el mon faller. Es donava també una  coincidència territorial, en quant a la demarcació i inclús administrativa per la preexistència  d’un Sector dels establerts per la Junta Central Fallera, el de Camins al Grau. Havia ganes de fer un grup més reduït però més afí, més pròxim, més unit.

I tot arriba, més tard o més prompte. Tot arriba, diuen, per a qui sap esperar.  Aquella idea que s’havia estat madurant tant de temps demanava ja  un pas més avant, un pas per a que fora una realitat.

És així que un grup de quinze Presidents pensaren que ara era l’ocasió, que el part era imminent, que ja es trencaven aigües.  Converses les va haver, clar que les va haver, reunions informals també, però tot anava ja rodat, tots pressentien que era el temps de, com dèiem abans, d’ “amollar cordes de norais preexistents i hissar veles cap a nous horitzons, cap a nous reptes”.

I una nit, que semblava ser com un altra, un 19 de Juny de 2008, sent les 22:30 hores, es va perfeccionar la idea, el projecte. Es va ficar  negre sobre blanc, signat i rubricat, allò que es va anomenar des del  principi com AGRUPACIÓ DE FALLES CAMINS AL GRAU.

Tots els presents érem conscients de que estàvem fent història, eixa xicoteta història que és, en definitiva, la nostra, la del dia a dia. Una història que deixem ací, en el seu començament, sabent que no hi ha camí de tornada perquè no volem fer passos enrere, perquè volem seguir endavant.

I endavant anirem amb l’ajuda de tots i del nostre Senyor……… que sabem que també és faller. Que ell ens il·lumine en el camí que un dia vam mamprendre.  Així siga!  

 LA PRESENTACIÓ AL PÙBLIC

I una esplendorosa vesprada, un dijous 10 de Juliol de 2008, la nostra Agrupació va ser presentada en societat, a la societat valenciana, a la societat fallera. Hi havia expectació, hi  havia curiositat per saber qui eren eixos atrevits que començaven un nou projecte, una nova aventura i en què consistia….

En eixe marc meravellós dels Jardins del Palau, en plena Fira de Juliol, es va presentar l’AGRUPACIÓ DE FALLES CAMINS AL GRAU, la nostra, la vostra Agrupació……  Estàvem tots els implicats como a xiquets amb sabates noves, plens de satisfacció, d’il·lusió, de ganes de fer coses noves…… Alguns continuem  exactament igual i el dia que ens falten se’n anirem a casa.


Warning: Parameter 2 to modChrome_artnostyle() expected to be a reference, value given in /homepages/29/d530766611/htdocs/clickandbuilds/Joomla/MyCMS/templates/plantillanueva/html/modules.php on line 36

Warning: Parameter 3 to modChrome_artnostyle() expected to be a reference, value given in /homepages/29/d530766611/htdocs/clickandbuilds/Joomla/MyCMS/templates/plantillanueva/html/modules.php on line 36

Nuestros colaboradores......