Agrupaciò de Fallas

Camins al Grau


Warning: Parameter 2 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /homepages/29/d530766611/htdocs/clickandbuilds/Joomla/MyCMS/templates/plantillanueva/html/modules.php on line 36

Warning: Parameter 3 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /homepages/29/d530766611/htdocs/clickandbuilds/Joomla/MyCMS/templates/plantillanueva/html/modules.php on line 36
  • apple.jpg
  • bananas_2.jpg
  • fruits.gif
  • tamarind.jpg

El nostre escut, la primera de les nostres senyes d’identitat, ha estat plantejat des d’una visió moderna de la simbologia però sense ometre aquells referents més tradicionals de la festa: Lo Rat Penat i la nostra Senyera.

Sobre una base que ben bé sembla ser una moneda,  referent sempre de valor, Lo Rat Penat estén les seues ales protectores. El nom de la Agrupació apareix en lletres remarcades, grans, proclamant clarament qui som i que ací estem.

En un quarter separat apareix un sol que, potser casual o intencionadament, presenta unes afilades puntes que s’uneixen fermament i conformen eixe sol més que brillant, rutilant,  que s’alça esplendorós sobre les ones de la mar, segurament la nostra Mediterrània. Voldrà dir que és la unió la que ens farà forts, la que ens farà resplendir sobre la mar de la nostra festa?

No son unes ones tranquil·les o manses: son unes ones que es desplacen, que avancen, ones amb ímpetu, amb força, com el coratge amb el que naix l’Agrupació.

I per damunt de tot això, com acaronant aquestos símbols, la Senyera, la nostra Senyera coronada, que sembla flamejar sobre el conjunt anunciant a propis i estranys que ací està la nostra Agrupació, la AGRUPACIÓ DE FALLES CAMINS AL GRAU, per a ofrenar noves glòries……. a les nostres Falles.

El nostre escut és un disseny de Jaume Crespo i Gilabert, membre de la Junta Directiva, i va ser elegit per l’Assemblea General  del 30 de Juny de 2008.

Warning: Parameter 2 to modChrome_artnostyle() expected to be a reference, value given in /homepages/29/d530766611/htdocs/clickandbuilds/Joomla/MyCMS/templates/plantillanueva/html/modules.php on line 36

Warning: Parameter 3 to modChrome_artnostyle() expected to be a reference, value given in /homepages/29/d530766611/htdocs/clickandbuilds/Joomla/MyCMS/templates/plantillanueva/html/modules.php on line 36

Nuestros colaboradores......